• Vit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon

© SKOGLIG 2018

KONTAKT

HANDKNUTNA MALAS

Oavsett om du letar efter något som kan hjälpa dig att ta ett steg tillbaka från en vardag som snurrar lite väl snabbt, eller om du bara vill ha något som påminner dig om att ta den där lilla stunden för dig själv, så tror jag du kan hitta det här.

 

Skoglig erbjuder unika malas som alla knyts för hand av oss. Med naturen i fokus jobbar vi med miljövänlig hampatråd som bas. Vi använder pärlor av halvädelsten eller trä och återvunna pärlor och andra återvunna detaljer som kommer från smycken som annars skulle ha slängts. Vi gör därmed naturen en tjänst, samtidigt som vi också får möjligheten att skapa helt unika malas.

 

Alla våra malas hämtar inspiration från naturen, vilket återspelas både i valet av färg, material och namn. De knyts med en bas på 108 pärlor. Utöver de 108 pärlorna lägger vi sedan till en gurupärla och en tofs och ibland även ytterligare någon detalj som gärna även den kommer från ett återvunnet smycke. Många av våra malas får också markeringspärlor, vars syfte är att hjälpa dig att hålla koll på hur långt du har kommit i din meditation.

 

Kika in hos våra återförsäljare för att se vilka malas som finns tillgängliga just nu!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now